Prestižna manifestacija, jubilarni 20. Večernjakov pečat, održala se u petak navečer istovremeno u nekoliko gradova u BiH i regiji, a prenosile  su je BHRT i HRT te druge regionalne televizije. 

Posebni ocjenjivački sud Večernjeg lista sa šireg popisa izabrao je 150 kandidata iz svih sfera života koji su sa svojim djelovanjem obilježili proteklu godinu. Kandidati su se natjecati u 15 kategorija za glavnu nagradu ‘Osobu godine’. 

Gospodarstvenik godine je Nikola Franjić iz Viteza, najuspješniji poduzetnik u oblasti staklarstva u regiji, koji je u prošloj pandemijskoj godini ostvario rekordan prihod. Njemu je priznanje uručio ministar energije, rudarstva i industrije FBiH Nermin Džindić.

– Prije svega bih želio zahvaliti Večernjakovu pečatu, onima koji su me nominirali, glasali za mene. Iznimno sam počašćen, biti u izboru u kategoriji gospodarstvenika pored toliko jako puno uspješnih poduzetnika velika je čast. Prethodna je godina bila jako izazovna u poslovanju, ali ja ne bih uspio bez podrške i rada mojih suradnika i zaposlenika i ujedno da zahvalim njima za moj uspjeh i ovo je uspjeh svih nas – istaknuo je Franjić.

About Author

redakcija

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *