FILM/TV

Glumica Ornela Vištica prisjetila se mame i djetinstva

Glumica Ornela Vištica prisjetila se mame i djetinstva

‘Na moje padove u djetinjstvu samo bi odmahnula rukom i rekla – idemo dalje, prošlo. Ne znam koliko bi kilometara prošla kako bi me odvela na sve moje aktivnosti. Nikad umorna, nikad neraspoložena’ piše glumica.

Ornelu Višticu (31) javnost je upoznala u ‘Larinom izboru’ i ‘Vatri ivanjskoj’, a osim popularnosti na televiziji, veliki broj obožavatelja stekla je i na društvenim mrežama.  Iako danas živi u Zagrebu, sa sjetom je nedavno objavila nekoliko starih fotografija nastalih u rodnom Mostaru.

 

Na njima je tada još bila zaigrana djevojčica, a u opisu se posebno dotakla mame.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ornela Vistica (@ornelavistica)

– Majka. Žena. Na grudima me držala i hranila više od jedne godine, vrlo brzo naučila hodati, kasnije bi strpljivo sjedila za stolom satima kako bi me uporno naučila čitati i pisati. Za igračke nikada nije bila velikodušna, govoreći kako je to plastika i da mi ne trebaju tri lutke. ‘Postoje djeca koja nemaju ni jednu lutku’, često bi govorila ako imaš tri lutke, a jednu baciš i ne pospremiš, nećeš cijeniti treću. Radije bi mi donijela slikovnicu, govoreći kako to moram sama čitati – iskreno je napisala glumica.

– Na moje padove u djetinjstvu samo bi odmahnula rukom i rekla – idemo dalje, prošlo. Ne znam koliko bi kilometara prošla kako bi me odvela na sve moje aktivnosti. Nikad umorna, nikad neraspoložena. Uvijek njezin zarazan osmijeh i vjera u dobro – završila je objavu.

Prije nekoliko mjeseci glumica je preboljela i koronu, čije simptome je osjetila tek četvrti dan nakon kontakta sa zaraženom osobom.

–  Nešto jača glavobolja, pomislila sam kako je to od previše čitanja – ispričala je tada Ornela./24sata.hr/

About Author

redakcija

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *